UPPAbaby Vista V2

1 249,00 

One for all – tyylikkyyttä ja toimivuutta kasvavan perheen tarpeisiin.

Vista V2 yhdistelmävaunu paketti sisältää: rungon renkaineen, vaunukopan, istuinosan, sade- ja hyönteissuojat istuinosaan ja vaunukoppaan sekä säilytyspussin vaunukopalle.

Valitse oma värisi alta, jälkitoimituksissa olemme sinuun yhteydessä.

Poista

Kuvaus

Vista V2 vaunukoppaa käytetään lapsella noin 0-6kk ajan (painoraja 9kg). Vaunukopan mukana tulee kätevä peite sekä laajennettava UPF50+ -aurinkosuoja, joka suojaa auringon haitallisia säteitä vastaan. Vaunukopan kuomua saadaan säädettyä ja ilma pääsee kiertämään, kun kuomua avataan. Vaunukoppaa saadaan kannettua kuomun päällä olevasta kantokahvasta. Vaunukopassa on miellyttävä patja, joka hengittää yhdessä kopan hengittävän pohjan kanssa. Patjan kangas ja vaunukopan sisäkangas saadaan irrotettua pesuun. Paketissa tulee vaunukopalle hyönteis- ja sadesuojat sekä suojapussi säilytykseen.

Vista V2 rattaan istuinosa kallistuu kuppimaisesti makaavaan asentoon sekä selkä että kasvot menosuuntaan päin. Istuinosan jalkatukea saadaan säädettyä erikseen. Istuinosassa on vaunukopan tapaan UPF50+ -kuomu, joka suojaa auringon säteiltä. Kuomua saa pidennettyä, siinä on kurkistusaukko ilmankiertoon sekä kuomun korkeutta saadaan säädettyä lapsen kasvaessa. Istuinosassa on turvalliset ja helppokäyttöiset viisipistevaljaat. Istuinosan mukana tulee sade- ja hyönteissuojat sekä turvakaari. Työntöaisassa ja turvakaaressa on käytetty aitoa nahkaa, joka patinoituu kauniisti käytössä!

Vista V2 rungossa on teleskooppimaisesti säätyvä työntöaisa, jonka työntöaisan väri ja materiaali vaihtelevat rattaan kankaiden värin mukaan. Rungon alla on erittäin tilava alakori, johon mahtuu kaikki tarpeellinen mukaan. Puhkeamattomat ja jousitetut pyörät takaavat mukavan kulun rattaiden kanssa. Etupyörät kääntyvät 360 astetta ja ne voidaan halutessaan lukita. Itse rattaassa on polkaistava seisontajarru. Runko kasautuu helposti ja se seisoo kasattuna omin avuin. Lisäksi runko voidaan kasata istuinosan kanssa.

Vista V2 uudistukset:

– Tilavampi istuinosa; korkeampi selkänoja ja syvempi jalkatuki
– Paranneltu, pehmeämpi jousitus ja pehmeämmät renkaat
– Uudelleen muotoiltu suuri tavarakori, sadesuoja
– Eturenkaiden lukitus on selkeämpi
– Jatkettava kuomu istuinosassa, mesh-kangasta lisäämässä ilmankiertoa
– Istuinosassa parannellut viisipistevaljaat

Lisätietoja:

Ikä: noin 0 – 4 -vuotta
Painoraja, vaunukoppa: 0 – 9 kg
Painoraja, ratas: 0 – 22 kg
Koko, vaunukoppa: 33 – 42 x 62.7 x 76.7 cm
Koko, ratas: 91.4 x 65.3 x 100.3 cm (työntöaisa alimmillaan, pituus x leveys x korkeus)
Koko, ratas kasattuna: 44 x 65.3 x 84.5 cm (pituus x leveys x korkeus)
Paino, runko ja istuinosa: 12.4 kg
Paino, runko: 9.1 kg
Paino, istuinosa: 3.3 kg

Lisätiedustelut suoraan messengerillä tai palautelomakkeella. Jälkitoimitus tuotteille ylimääräinen ale 🙂

Brand

UPPAbaby

UPPAbaby is an innovative American company with one mission: To make high-quality baby products that fit the needs of your new life as a parent, while appealing to the sense of style you’ve always had

Lisätiedot

Paino 10 kg
UPPAbaby väri

, , , , , , ,