Ale!

UPPAbaby Cruz V2

749,00 799,00 

Compact without compromise –  kompaktit kaupunkirattaat vaativaan makuun

 

 

Valitse oma värisi alta, jälkitoimituksissa olemme sinuun yhteydessä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): ub1002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

UPPAbaby Cruz V2 ovat ovat täysveriset kaupunkirattaat käännettävällä istuimella, tyylikkäillä ja erittäin laadukkailla kankailla. Myös käytön helppous ja laadukkaat toiminnot tekevät näistä ykkösvalinnan jos etsit kompakteja rattaita kaupunki olosuhteisiin. Maastoon näistä ei kuitenkaan ole :). Rattaat jotka sopivat käyttöön noin 6kk iästä alkaen tai yhdistelmävaununa vastasyntyneelle erikseen ostettavan vaunukopan kanssa.

Cruz V2 rattaassa on tilava, ergonominen istuinosa lapselle. Istuinta saa kallistettua yhdellä kädellä useaan eri asentoon selkä tai kasvot matkustussuuntaa kohti. Istuimessa on helposti säädettävät viisipistevaljaat, turvakaari ja säädettävä jalkatuki. Kuomua (UPF 50+) saa jatkettua vetoketjun avaamalla. Lisäksi kuomussa on mesh-verkkokangasta joka parantaa ilmankiertoa istuimessa.

Alumiininen runko on varustettu runkojousituksella, joka tekee liikkumisesta miellyttävää haastavassakin maastossa. Renkaat ovat puhkeamattomat ja eturenkaat saa halutessaan lukittua kulkemaan suoraan. Lisäksi kaikki renkaat on jousitettu ja polkaistava jalkajarru löytyy takarenkaiden vierestä. Rungon alaosasta löytyy suuri tavarakori, jonka painoraja on huimat 13.6 kiloa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Työntöaisa säätyy teleskooppimaisesti ja se sopii hyvin niin lyhyemmille kuin pidemmillekin työntäjille. Työntöaisa ja istuinosan turvakaari on päällystetty aidolla nahalla, joka patinoituu kauniisti käytössä. Työntöaisan ja turvakaaren värin on ruskea tai musta riippuen rattaan väristä. Runko on helppo kasata istuinosan kanssa tai ilman ja se pysyy pystyssä kasattuna.

Lisätiedustelut suoraan messengerillä tai palautelomakkeella. Jälkitoimitus tuotteille ylimääräinen ale 🙂

Brand

UPPAbaby

UPPAbaby is an innovative American company with one mission: To make high-quality baby products that fit the needs of your new life as a parent, while appealing to the sense of style you’ve always had

Lisätiedot

Paino 10 kg
UPPAbaby väri

, , , , , , ,