Turvakaukalo Britax Baby safe I-Size Black Marple

229,00 

i-Size – turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi

BABY-SAFE i-SIZE on ensimmäinen turvakaukalo, joka on uuden ECE R129 (i-Size) -turvaistuinmääräyksen mukainen. Istuin on turvallinen ja mukava vastasyntyneille ja lapsille aina 15 kuukauden ikään saakka. Se suojaa lastasi ja säätyy hänen kehityksensä ja kasvunsa mukaan aina 83 cm pituuteen asti.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Mitat: 58 x 44 x 67 cm
Kaukalon paino: 4,8 kg
Lapsen suosituspituus ja -paino: 40-83 cm /0-13 kg

Baby-Safe turvakaukalo säätyy lapsen kehityksen mukaan. Siinä on tilaa kasvulle ja turvakaukalon mukana tulee irrotettava sisätyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskun voimaa törmäyksen sattuessa. Pääntuki on säädettävissä. Baby-Safe i-Size turvakaukalossa on patentoitu ja ergonominen “Lie-flat” -teknologia, joka lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Pääntukea säätäessä myös makuuasento ja olkahihnat säätyvät.

Britaxin SICT-teknologia tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteissa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Turvakaukalossa on suojaava kuomu, jossa on UPF 50+ -aurinkosuoja. Se suojaa lasta auringon haitallisia säteitä vastaan. Kuomu kiinnittyy kumilenkeillä kantokahvaan ja sitä voidaan käyttää normaalisti, vaikka kantaisit turvakaukaloa kantokahvasta. Kantokahva säätyy useaan asentoon ja kaukalon ollessa lattialla, suositellaan kahvan kääntämistä kokonaan taakse, jotta se estää turvakaukalon keinumisen.

Turvakaukalo irrottuu helposti myös lisävarusteena myytävästä telakasta, joka saadaan kiinnitettyä autoon. Kaukalo saadaan irrotettu niin telakasta kuin rattaista kaukalon takana olevaa kahvaa kääntämällä.

Baby-Safe i-Size turvakaukalosta saadaan irrotettua päällinen, jotta sen saa konepestyä nopeasti ja helposti!

Ota yhteyttä kun ostat myös jalustan tai haluat lisätietoja tuotteesta 

Tuotetiedot valmistajan sivuilta

Brand

Britax

Lisätiedot

Paino 4.8 kg
Mitat 58 × 44 × 67 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.