Turvaistuin Britax Max-Way PLUS, Blue Marple

347,00 

Britax MAX-WAY PLUS , 9kk-6v, 9–25-kiloisille sopiva turvaistuin mahdollistaa lasten kuljetuksen selkä menosuuntaan pidempään, mikä lisää turvallisuutta.Siinä on myös kehittynyt sivutörmäyssuojaus (SICT), jonka puolta voidaan vaihtaa sen mukaan, kumpi sivu on lähempänä ovea.Monipisteisen selkänojan säädön ja säädettävien valjaiden ansiosta istuin mukautuu kasvavan lapsen tarpeisiin. Leveä niskatuki ja pehmusteet tekevät matkanteosta mukavaa.Kaiken lisäksi istuin on muotoilultaan kompakti, joten muilla matkustajilla on hyvin tilaa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): PK3022BR-1-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Neljä edistyksellistä turvallisuusominaisuutta

  1. Säädettävä sivutörmäyssuoja (SICT). SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.
  2. Muotoiltu jalkatuki, lukitusvarsi ja alakiinnityshihnat antavat lisävakautta. Värimerkintä vahvistaa, että jalkatuki on asennettu oikein. Turvaistuimen malli on pienempi, joten jalkatilaa jää enemmän ja se on ihanteellinen pieniin autoihin.
  3. Törmäyssuoja. Korkeat ja pehmustetut sivutuet antavat parhaan mahdollisen suojan. Sivu- ja rintapehmusteet ja lukkopehmusteet takaavat mukavuuden.
  4. Useita kallistusasentoja älykkäästi muotoillussa turvaistuimessa. Yhdellä kädellä säädettävä niskatuen ja valjaiden korkeus. Säädettävä etujalka. Moneen asentoon säädettävä selkänoja.

Muut ominaisuudet

  • Turvallinen ja joustava asennus.
  • Istuimen päällinen saadaan irrotettua nopeasti eikä valjaita tarvitse poistaa.
  • Monipuolinen istuin myös isommalle perheelle.
  • Kompaktien ulkomittojen vuoksi istuin mahtuu hyvin myös takapenkin keskipaikalle.
  • Istuimen mitat: (K x L x S) 64 x 45 x 64 cm.
  • Paino: 7 kg.

Tilaustuote, toimitus 3-5 pv. Ota yhteyttä toimitusajoista tai jos haluat lisätietoja tuotteesta

Tuotetiedot valmistajan sivuilta

Brand

Britax

Lisätiedot

Paino 7 kg
Mitat 64 × 45 × 64 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.