Ale!

Owlet Cam

169,00  139,00 

 

Owlet Cam – Saat 1080p laatuista videokuvaa (myös yökuvauksella, 130° laajakuvaobjektiivi), näet lapsesi huoneen lämpötilan ja jos huoneessa alkaa olla liikettä tai kuuluu ääniä saat välittömästi tiedon puhelimeesi. Mahdollisuus nähdä ja puhua lapsellesi mistä vain.

Mielenrauhaa ja hyvinvointia sinulle ja kasvavalle vauvallesi – Rest assured

 

 

 

 

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Owlet Cam 

 

Saat ilmoituksen kaikesta mitä vauvanhuoneessa tapahtuu sekä ääni- että valomerkillä. Voit käyttää taustaäänitoimintoa, jolloin kuulet kaiken vaikka sovellus ei olisi auki ja voit rauhassa käyttää puhelimen muita toimintoja. Owlet Cam on myös varustettu talk-back -toiminnolla. Kaikki Owlet Cam systeemin tiedonsiirto on salattua ja on käytettävissä ainoastaan sinun valitsemissa laitteissa.

Owlet Cam käytetään erikseen tai yhdessä Owlet Smart sock  kanssa (lisävaruste, myydään erikseen). Älysukan kanssa yhdistettynä, voit myös seurata vauvan sykettä, veren happitasoa ja unitietoja videokuvan lisäksi, jolloin saat kokonaisvaltaisen varmuuden vauvan turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Keskeiset ominaisuudet

  • Näe vauvasi riippumatta missä itse olet. Owlet Cam lähettää korkealaatuista videokuvaa langattoman verkon välityksellä suoraan älypuhelimeesi.
  • Kaikki tärkeä tieto aina saatavilla. Älylaitteesi muuntuu itkuhälyttimeksi jonka avulla voit katsoa videokuvaa vauvastasi, tarkistaa lastenhuoneen lämpötilan ja voit suurentaa videokuvaa jopa 4-kertaiseksi (4x zoom).
  • Kuule ja näe silloin kun oikeasti tarvitset. Owlet Cam ilmoittaa heti mikäli vauvanhuoneesta kuuluu ääniä tai mikäli siellä on liikettä. Voit myös rahoitella itkevää vauvaa itkuhälyttimen välityksellä.
  • Turvallinen ja varma yhteys. Owlet Cam lähettää tietoa ainoastaan sinun valitsemiin laitteisiin. Kamera käyttää AES 128-bit salausta ja TLS yhteyttä langattomaan verkkoon (vaatii 2.4GHz WiFi verkon). Mukana on myös seinäkiinnike kameralle ja kaapelikourun, joka pitää johdot poissa uteliaiden pienten käsien ulottuvilta.
  • Voidaan yhdistää Owlet Smart Sock Älysukkaan (lisävaruste, myydään erikseen). Owlet Cam kameraa voidaan käyttää yksinään tai se voidaan yhdistää Owlet Älysukkaan. Älysukan avulla voit seurata videokuvan ja lämpötilan lisäksi myös sykettä, hapentasoa ja unirytmiä.

Varoitus! Kameran käyttö ei korvaa aikuisen läsnäoloa! Tarkista lapsesi hyvinvointi tasaisin välein.

Brand

Owlet

Lisätiedot

Paino 0.6 kg
Mitat 9 × 9 × 17 cm