Nordic Cab Explorer

699,00 

Nyt toimiva ja monipuolinen urheilykärry liikkumiseen perheen kanssa. Norjalaista suunnittelua pohjoisiin oloihin. Ilmainen toimitus ! Kampanjahinta voimassa 14.4 saakka. Tuotetta tulossa lisää vko 15, voit kuitenkin tehdä tilauksen tilauksen alta jo nyt.

Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Nordic Cab Explorer on monipuolinen vaunu ulkoilevien perheiden mieleen. Kyseessä on vaunu jonka saa sovellettua kaikkiin maasto-olosuhteisiin. Pakettiin kuuluu lastenvaunu ja pyörän peräkärry ja lisäosilla saat hiihto- tai juoksukärry toiminnot valintasi mukaan. Voit vaihtaa toiminnosta toiseen käden käänteessä! Esimerkiksi vaihdat helposti peräkärryn lastenvaunuksi kauppareissun ajaksi. Ylimääräiset osat kulkevat helposti mukana vaunun takana olevassa säilytystilassa.
Vaunu on suunniteltu mahtumaan sisään ulko-ovista jotta lapsen päiväunet jatkuisivat sisällä pitkän päivän päätteeksi. Istuimen saa täysin makuu-asentoon ja siksi se muuntautuu helposti lapsiperheiden tarpeiden mukaan. Lisäksi Nordic Cabin kyytiin mahtuu kaksi lasta ja sen suunnittelussa on otettu turvallisuus huomioon. Ilmainen toimitus !

Myyntipaketin hintaan kuuluu lastenvaunu ja pyörän peräkärry toiminnot. Lisäosia saatavilla mm. sadesuoja, hiihtopaketti ja juoksukärry lisäosat. Kysy paketti tarjous meiltä. Liikkuville perheille – PUHLAkids

Brand

Nordic Cab