Ale!

Nordic Cab Active

599,00  499,00 

Urheilukärry aktiiviselle perheelle! Nordic Cab Active on suunniteltu perheille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti ulkona. Se on 2-in-1 tuote: pyörän peräkärry sekä työnnettävä lastenvaunu. Erikseen ostettavien lisäosien avulla se muuntautuu myös hiihtoon, juoksuun ja vaellukseen sopivaksi, katso lisävarusteet sivun alaosasta.

Nordic Cab Active on suunniteltu 1-2 lapselle, ja selkänojan saa säädettyä lepoasentoon. Kärryssä on runsaat tilat lapsille, ja selkänojan korkeus on 48cm, sekä leveys 50 cm. Matkustusmukavuutta lisää pyörissä oleva säädettävä jousitus. Nordic Cab Active kestää yhteensä 45 kg kuormaa. Sen säädettävä työntöaisa tarjoaa eripituisille työntäjille hyvän työntömukavuuden silloin kun kärryä käytetään kävelyyn. Nordic Cab kiinnittää tuotteiden suunnittelussa myös paljon huomiota turvallisuuteen pimeällä, minkä ansiosta tässäkin kärryssä on paljon heijastavia yksityiskohtia sekä LED-valo.

Nordic Cab Active on hyväksytty standardien EN 15918: 2011+A1:2013 (pyörän peräkärryt) ja EN 1888 (lastenrattaat) mukaan.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Saatat myös pitää...