Ale!

Hevea lahjapakkaus: Kawan purulelu + Rubberwood Helistin

29,90  19,90 

Ekologinen ja turvallinen lahja pikkuiselle – luonnonkuminen Kawan-purulelu ja kumipuinen Rubberwood Rattle!

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

HEVEA on tanskalainen tuotemerkki jonka vahvuutena on suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia luonnonkumituotteita.

HEVEAn Kawan-purulelu on valmistettu 100% luonnonkumista eivätkä sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja tai keinotekoisia väriaineita. Nämä purulelut ovat sekä ekologisia että turvallisia! Pehmeä kumi tuntuu mukavalta vauvan suussa ja kannustaa pureskeluun sekä ärtyneiden ikenien hieromiseen.

Kawan on saanut vaalean värinsä luonnon kalsiumista. Kauniit yksityiskohdat on maalattu käsin kasviväreillä ja ne stimuloivat vauvan näköaistia. Kutiavat ikenet saavat helpotusta Kawanin erilaisista pinnoista nokassa, räpylöissä ja niskassa. Purulelu on pehmeä, kevyt ja hellävarainen. Lisäksi pienet kädet saavat siitä hyvän otteen.

HEVEAN Rubberwood Helistimessäkumipuuta on hyödynnetty sekä kovana puuna että pehmeänä luonnonkumina. Kaunis helistin tarjoaa monipuolisen aistikokemuksen (näkö, kuulo, tunto) vauvalle ja se sopii hyvin pieneen käteen. Helistimen pinta  on käsitelty myrkyttömällä vesipohjaisella lakalla. Kestävät ja pehmeät 100% luonnonkumiset pikkurenkaat eivät sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.

Hevean kotisivut

 

Brand

Hevea

Lisätiedot

Paino 0.15 kg
Mitat 10 × 14 × 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.