Fuchsia Shark UV- haalari

54,90 

Suojaa lapsesi auringon UV-säteilyltä tyylikkäästi. Kestävä ja hengittävä kangas sekä kemikaalittomasti saavutettu suojaustaso tekee tästä asusta aktiivisen lapsiperheen suosikin.

Stonzin UV-vaatteiden suojaustaso (50UPF), kokotaulukko ja ohjeet löytyy kuvista

Näissä UV-vaatteissa on mukava liikkua!

Poista
Tuotetunnus (SKU): SUV002 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Stonzin UV-vaatteiden suojaustaso (50UPF) on saavutettu kemikaalittomasti! Tämä suojataso kuuluu korkeimpaan mahdolliseen kategoriaan ja se estää n.98% UV-säteistä. Koska UV-suoja on kudottuna kankaassa kestää se myös toistuvaa pesua ja aktiivista käyttöä.

Kuviot on kudottu tuotteeseen, jolloin kuva ei haalene tai irtoile ja asu säilyy siistinä pitkään. Heijastinlogo suojaa pimeinä iltoina etelänmatkoilla.

Käyttömukavuutta lisää kosteutta poistava kangas, joka kuivuu nopeasti.  UV-asun kyljissä, hihan alapuoella ja istutuksissa on käytetty Thermocline-materiaalia, mikä tekee vaatteesta hengittävän myös kuumina kesäpäivinä. Näissä UV-vaatteissa on mukava liikkua!

UV-haalarissa on kaksisuuntainen vetoketju, mkä helpottaa pukemisen lisäksi myös vaipanvaihtoa. Vetoketjusuoja koko matkalta suojaa hankaukselta ja estää pukiessa ihon joutumista vetoketjun väliin.

Korotettu niskaosa suojaa auringolta.

Toimitetaan suoraan maahantuojan varastolta 1-3 pv

Brand

Stonz

Lisätiedot

Paino 0.25 kg
koko

, , ,