Axkid Minikid, black

389,00 

Turvaistuin Axkid Minikid 0-25kg on selkä menosuntaan asennettava istuin, joka on kehitetty niin, että lapsi pystyy matkustamaan mahdollisimman pitkään turvallisimmalla tavalla – selkä menosuuntaan.

 

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Axkid Minikid on turvallinen, selkä menosuuntaan päin asennettava turvaistuin joka tarjoaa käyttömukavuutta niin isoissa kuin pienissä autoissa. Vain vähän tilaa vievä turvaistuin on helppo asentaa. Istuin on testattu ja hyväksytty ECE R44 rev 04 -standardin mukaisesti.

Uudessa Axkid Minikid -istuimessa on innovatiivinen ASIP-sivutörmäyssuoja (Axkid Side Impact Protection), joka antaa ihanteellisen suojan sivutörmäyksen sattuessa. ASIP-suojaa käytetään auton ovea lähimpänä olevassa istuimen sivussa. Myös istuimen tukijalkaa on kehitetty ja paranneltu, ja sitä voi pidentää napin painalluksella, mikä tekee siitä helppokäyttöisemmän.

Päällistä on parannelu siten, että se on nyt vaivattomampi asettaa paikoilleen ja ottaa pois. Niskatuki on paksumpi ja pehmeämpi, mikä tekee matkanteosta ja istuimessa nukkumisesta lapselle miellyttävämpää. Niskatuen ja valjaiden ainutlaatuinen, lapsen pituuteen automaattisesti mukautuva säätötoiminto on yhä mukana istuimessa selkeämmällä niskatuen jarrulla varustettuna.

Itsekiristyvä ankkuri tekee asennuksesta vaivatonta, ja istuin heilautetaan paikalleen. Istuimen viisi kallistusasentoa mahdollistavat kallistuksen juuri sinun lapsellesi sopivaan asentoon, riippuen lapsen iästä ja pituudesta.

Axkid Minikid -turvaistuimeen sisältyy vauvan pehmuste, joka antaa erinomaisen tuen kaikista pienimmille matkaajille. Minikid ei kuitenkaan korvaa turvakaukaloa – on aina parasta aloittaa turvakaukalosta! Kun turvakaukalo jää lapselle pieneksi, Axkid Minikid on erinomainen valinta selkä menosuuntaan asennettavaksi istuimeksi.

Asennus: auton omalla turvavyöllä selkä menosuuntaan

-Mitat: leveys 44 x korkeus 62 x syvyys 56 cm.

-Istuimen paino: 11,4 kg

-Hyväksytty: ECE R44/04, Plushyväksytty

– “Hyvä Valinta 2015” (Folksam.se).
– “Paras hinta-laatusuhde” (Bäst-i-test-se).
– REACH-testattu ja -hyväksytty.
– Rollover-hyväksytty VCA:n toimesta.
– Mahdollistaa selkä menosuuntaan matkustamisen n. 125 cm:n pituuteen asti.
– Tilava ja miellyttävä myös vanhemmille lapsille.
– Seitsemään asentoon säädettävä niskatuki.
– Itsekiristyvä ankkuri.

Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja tai tulet testaamaan, autamme asentamaan istuimen autoosi 🙂

Tarkista tästä sopivuus autoosi

Axkid sivut

 

Brand

Axkid

Lisätiedot

Paino 7 kg
Mitat 64 × 45 × 64 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.