Ale!

Axkid Minikid 2, Sea Blue Solid

394,90  345,90 

Turvaistuin Axkid Minikid 2 0-25kg on selkä menosuntaan asennettava istuin, joka on kehitetty niin, että lapsi pystyy matkustamaan mahdollisimman pitkään turvallisimmalla tavalla – selkä menosuuntaan.

 

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Axkid Minikid 2 on turvallinen, selkä menosuuntaan päin asennettava turvaistuin joka tarjoaa käyttömukavuutta niin isoissa kuin pienissä autoissa. Vain vähän tilaa vievä turvaistuin on helppo asentaa. Istuin on testattu ja hyväksytty ECE R44 rev 04 -standardin mukaisesti.

Uudessa Axkid Minikid 2 -istuimessa on innovatiivinen ASIP-sivutörmäyssuoja (Axkid Side Impact Protection), joka antaa ihanteellisen suojan sivutörmäyksen sattuessa. ASIP-suojaa käytetään auton ovea lähimpänä olevassa istuimen sivussa.

Tukijalkaa voidaan säätää helposti painikkeella. Turvavyön lukitusta on parannettu ja nyt ohuemmatkin vyöt pysyvät hyvin paikoillaan.

Istuimen päällinen on entistä helpompi irrottaa ja kiinnittää takaisin, mikä helpottaa päällisen pesemistä. Pääntuessa on leveämpi pehmuste, mikä tekee siitä erityisen mukavan.

5-pistevaljaat mukautuvat vedettäessä automaattisesti lapsen pituuteen ja kokoon.

Automaattisesti kiristyvä kiinnitysvyö helpottaa istuimen asentamista autoon. Istuimen etupuolella on säädettävä tukijalka, jonka avulla istuin voidaan kallistaa viiteen eri asentoon lapsen iän ja koon mukaan. Asennuskiilan avulla turvaistuinta voidaan kallistaa vielä enemmän.

Turvaistuin toimitetaan aina mustan istuinpienentimen kanssa, jotta pienemmätkin lapset istuvat turvaistuimessa mukavasti. Axkid Minikid 2, 0-25 kg, ei korvaa turvakaukaloa. Suosittelemme alussa käyttämään turvakaukaloa. Lapsen kasvaessa Axkid Minikid on hyvä valinta, sillä siinä lapsi matkustaa vielä pitkään selkä menosuuntaan.

Istuimen turvavaljaat ja innovatiivinen pääntuki asettuvat automaattisesti vedettäessä oikealle korkeudelle. Ainutlaatuinen, automaattisesti kiristyvä kiinnitysvyö takaa istuimen tukevan kiinnityksen, ja ASIP-sivutörmäyssuoja huolehtii istuimen mukavuudesta ja turvallisuudesta. Pitkän tukijalan ansiosta istuin voidaan asentaa myös autoihin, joissa on korkeat penkit

  • Asennus: auton omalla turvavyöllä selkä menosuuntaan, viisipistevyöt
  • maksimikuorma – 25 kg
  • mitat: selkänojan pituus-59cn, syvyys- 56cm , korkeus-62cm, leveys-44cm
  • irrotettavat kankaat, pesu 30 asteessa
  • paino- 11,4kg
  • hyväksytty-  ECE R44/04
    Plus-testi

 

 

 

 

Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja , autamme asentamaan istuimen autoosi 🙂

Tarkista tästä sopivuus autoosi

Axkid sivut

 

Brand

Axkid

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 64 × 45 × 64 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.