Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

PUHLAkids (Y-tunnus: 2856263-8)
Ansareitti 13
90540 Oulu

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Olli-Pekka Leinonen
Puhelin +358 50 369 8501
Sähköposti olli@puhlakids.fi

Rekisterin nimi

PUHLAkids asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt asiakkaaksi, vuokrannut ja/tai ostanut tuotteita puhlakids.fi sivustolla, facebook.com PUHLAkids sivustolla tai toimipisteessä ja/tai on osallistunut PUHLAkids markkinointi tilaisuuteen (ja on antanut yhteystietonsa).

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on PUHLAkidsasiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää PUHLAkids toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää PUHLAkids omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. PUHLAkids on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun, sähköpostitse info@puhlakids.fi tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan PUHLAkids:n käytössä, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää PUHLAkids:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.